Ook BOCAM Therapeut worden? Kom naar de introductiedagen!

Introductiedagen BOCAM beroepsopleiding
Op zoek naar meer energie & vitaliteit in je leven? Meld je aan voor de introductiedagen van de de Taoïstische gezondheidsopleiding BOCAM (start oktober 2022 in Tilburg). Sinds 1987 dé beroepsopleiding voor lifestyle coach, therapeut en docent in Chinese toegepaste filosofie en geneeswijze. Meldt je aan en ervaar zelf hoe boeiend en effectief de Tao van gezondheid is! Dit jaar zijn er maar liefst drie introductiedagen omdat we in verband met de coronamaatregelen een aangepaste capaciteit hebben. De data: zondag 1 mei, zondag 3 juli en zondag 25 september 2021. 

Woon je in het Noorden van Nederland dan start er – bij voldoende interesse – naast locatie Tilburg ook een cursusgroep in midden nederland op de Utrechtse Heuvelrug (in Driebergen-Rijsenburg). Informeer hierna op de introductiedagen of stuur een bericht via het contact formulier.

Ruud van der Tielsema

Over Ruud Tielsema

Het is voor mij een uitdaging om mensen te helpen die door de hectiek van alledag de gezonde balans zijn kwijtgeraakt tussen lichaam en geest. De hectiek van alledag kan ik niet wegnemen maar ik kan mensen wel helpen en motiveren de balans terug te vinden. Hierbij is het mijn doel om mensen zelf de regie voor een vitaal en gezond leven in handen te nemen door hiervoor op een laagdrempelig manier persoonlijke handvaten en vaardigheden aan te reiken en te leren. Motto 'Ook een voetreis van 1000 km begint met de eerste stap!' Lao Ze!

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.