Home Events SBB Bijscholingen Informatiemiddag opleiding – Docent Guo Lin Qi Gong

Informatiemiddag opleiding – Docent Guo Lin Qi Gong

Thema: Bewegen- Informatie en introductie les Guo Lin Qi Gong

In vrijwel elke stad in China zijn er tegenwoordig kankerherstel-organisaties die gebruik maken van de kracht van Guo Lin Qi Gong. Guo Lin Qi Gong is een Chinese bewegingsvorm voor iedereen die aan zijn gezondheid en/of welzijn wil werken.

Naar verwachting zal het aantal chronisch zieken de komende twintig jaar fors toenemen. Dit betekent dat iedereen, direct of indirect, hiermee in aanraking zal komen. Met Guo Lin Qi Gong hopen wij diegenen met een chronische ziekte te inspireren en te motiveren in het omgaan met hun ziekte. Met Guo Lin Qi Gong geven we de kennis en de vaardigheid om jezelf sterker te maken. Het geeft hoop en vertrouwen om zelf actief aan je welzijn te werken.

Guo Lin Qi Gong (spreek uit: kwo lin tsjie koeng) is een bewegingstherapie die bestaat uit een aantal loopoefeningen. Deze oefeningen worden gecombineerd met een speciale ademhalingstechniek. De oefeningen doe je buiten, in de frisse lucht. Guo Lin Qi Gong levert een bijdrage aan ieders gezondheid en is met name aan te bevelen voor mensen met een chronische ziekte. Maar ook mensen die hun gezondheid op peil willen houden zullen er baat bij hebben.

Kosten: Gratis

Datum

090422
Expired!

Tijd

13:30 - 16:00

More Info

Meer info op
Centrum voor Leefstijl- & gezondheidsontwikkeling 4BodyAndMind

Locatie

Centrum voor Leefstijl- & gezondheidsontwikkeling 4BodyAndMind
Loolaan 93, 3971 XA Driebergen
Website
https://www.academie4bodyandmind.nl/les-locaties/
Categorie
Stichting Guo Lin Qi Gong

Organisator

Stichting Guo Lin Qi Gong
Email
info@guolin.nl
Website
http://www.guolin.nl
Meer info op

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.