Home Events CNGO Workshops SBB Bijscholingen Tweedaagse workshop – EFT (Emotional Freedom Technique)

Tweedaagse workshop – EFT (Emotional Freedom Technique)

EFT (Emotional Freedom Technique) is een effectieve, en momenteel populaire vorm van therapie waarbij het zelfgenezend vermogen wordt gestimuleerd. Op zaterdag 14 maart en 28 maart wordt deze workshop gegeven door docente Mirjam Verhoeven.  Mirjam heeft de vierjarige dagopleiding van de Academie voor Natuurgeneeswijze in Hilversum afgerond. Ze beheerst meerdere disciplines van de Traditionele Chinese Geneeswijze en heeft al meer dan 20 jaar een drukke praktijk in Tilburg waarin ze vrijwel dagelijks de EFT gebruikt. De opleiding is voor iedereen met interesse, maar zeker geschikt voor therapeuten en coaches. Enige kennis van de meridianen en acupunten is een pré. Hieronder een artikeltje van Mirjam:

“In de eenvoudige techniek van EFT zijn de moderne Psychologie met eeuwenoude Chinese geneeskunde gecombineerd. Het effect is vergelijkbaar met EMDR (trauma verwerking) alleen is EFT breder inzetbaar. EFT werkt namelijk naast psychische / emotionele klachten ook op lichamelijke klachten als angsten, stress (gerelateerde) klachten, pijn, vermoeidheid, enz., enz.

Deze zó eenvoudige maar fantastische techniek gaan we in 2 dagen aanbieden. Waardoor je als begeleider of therapeut zelfstandig kunt werken met de EFT basis- protocollen. Ik gun het iedereen om hiermee te kunnen werken, voor je gezondheid en geluk”.

Urenschema

New Day

Datum

140320
Expired!

Tijd

All Day

Kosten

Bijdrage € 240,– SBB leden en huidige Bocam studenten betalen € 195,–

More Info

Meer info

Organisator

CNGO

Other Organizers

Mirjam Verhoeven
Meer info

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.