Home Events CNGO Workshops SBB Bijscholingen Workshop Qigong : Reinig je systeem en versterk de longen

Workshop Qigong : Reinig je systeem en versterk de longen

QigongIn deze workshop leer je een serie reinigende Qigong, met aansluitend Qigong om de longen te openen en te versterken.
In de herfst maakt de natuur een beweging naar binnen. Bomen laten hun bladeren los en er komt meer rust en stilte. Het is de periode die volgens de Chinese Geneeskunde hoort bij loslaten en zuiveren.
Daarom is het juist nu belangrijk om ook zelf meer nadruk te leggen op oefeningen die je helpen los te laten en te zuiveren.
In deze reinigende Qigong leren we een serie oefeningen die met o.a. strijkingen, schuddingen en visualisaties, helpt ontladen. Opgehoopte stress, fysieke spanning, maar ook belemmerende overtuigingen kunnen los komen uit je systeem.
Daardoor ontstaat ruimte. Deze ruimte vullen we met nieuwe, frisse Qi. De kracht en de energie die binnenstroomt met de adem, noemen we de Ademqi. Door ons open te stellen voor de nieuwe adem, ons te vullen met nieuwe Ademqi, vullen we onszelf met nieuwe levensenergie.
We leren een aantal krachtige oefeningen met de nadruk op het openen van de longen en daarmee het versterken van het afweersysteem. Door deze Qigong regelmatig te doen, voeden we de longen en daarmee onze kracht en vitaliteit.

Datum

181020
Expired!

Tijd

10:00 - 16:00

Kosten

Niet leden 80 euro, CNGO leden, studenten en SBB leden 65,-- euro / SBB Credits = 10

Locatie

CNGO Tilburg

Organisator

Marianne Scherpenisse
Website
https://www.cngo.nl/qigong-dubbele-negen/

Other Organizers

CNGO
Meer info en aanmelden

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.